8. Fontos dolog, minden költségvetés Traveler tudnia kell

Amikor azt mondom az embereknek költségvetés utazik a jelen időben, amikor az infláció vet fel a fejét minden második nap, akkor nem veszi meg az általuk megtisztelő figyelmet, amíg elmondom nekik a tippeket és trükköket, amelyek lehetővé teszik. Nem minden ember a földön gurul a pénz és még azon kívánságát, hogy járják körül a egzotikus helyszínek és turisztikai célpontok ugyanaz. Sőt, véleményem szerint ez nem jó, ha az ember minden igényt kielégít csak azért, mert anyagi okokból. Én azonban támogatják a koncepciót a költséghatékony turizmus, mivel lehetővé teszi élvezi együtt a tanítás legfontosabb tanulsága az élet, csak a közös utat.

Janice Waltzer – 1960

Szeretem a gondolat és az észlelés, hogy jön minden fajta bólint, és megérti, hogy mivel olcsó nomád nemcsak azt jelenti, hogy pénzt takarítson meg minden egyes majd, de azt is, hogy a legtöbb divatos és költséghatékony módja a kóborol. Íme néhány alapvető tipp, amellyel meg lehet menteni egy csomó dolcsi az utazás során, és akkor is büszkén címkézni magát, mint egy sikeres költségvetési utazó.

Ingázik utószezoni

Az emberek gyakran szívesebben megy egy utazás a főszezonban. Az ötlet mögött a preferencia, hogy a turisztikai vállalkozások töltse saját honlapjukon rengeteg ajánlatok azt állítva, hogy a legolcsóbb ajánlatot ajánlatokat és kedvezményeket. Azonban az igazság az, ki a pályán. Ez egy logikus számítás függ a jelenség a kereslet és a kínálat. Minél több az igény a magasabb ár és a kisebb kereslet kisebb az árak. És ne feledd, a történelmi emlékművek, nemzeti parkok, egzotikus természeti helyszínek mind egyforma minden évben így néhány kivételtől eltekintve. Van számos előnye városnézés egy off-szezonban. A legelső az, hogy lesz a visszaigazolt foglalás mindenhol. Legyen ez a szálloda, a vonatok, járatok vagy autóbérlésre szektorban. Nem kell kompromisszumot kötni a kívánt márkájú szolgáltatásokat. Sőt, akkor nem kell imádkozni, hogy a megerősített és olcsó járatot. Eltekintve attól, hogy a főszezonban, a leghíresebb turisztikai célpontok tele vannak mindenféle turisták. Akkor is, ha a lovaglás néhány messzi területeken azzal a céllal találni valamilyen vigaszt nem lehetséges a főszezonban. Ezért holtszezon roaming több hasznos és költséghatékony.

SUHINTÁS LE A SZÁLLÁS COST

Ez a leggyakoribb hiba minden elővárosi teszi, hogy tudatosan vagy tudatlanul. Gyakran hajlamosak foglalhatnak szállást a környéken, a híres turisztikai célpontok a város. Mivel gyakran özönlöttek a turisták a díjak a szobák elég magas, és a főszezonban ez van majdnem kétszeresére növekedése miatt a kereslet. Másrészt, a páholyok és szállodák a ki szoknyák olcsó és megfizethető. Mindig taxival, hogy elérje a fő turisztikai célpontja a város, amely egy lehetséges döntés.

lina smith – 2009

A jelenség a kereslet és a kínálat is végrehajtja a repülőjegyre. A jegy járatok kerülnek értékesítésre érkezési sorrendben történik. Az utolsó pillanatban foglalás költséges, és vehette el a nagy része a mérleg. Minden jogi személyek, szakemberek lovagolni körben minden hétköznap, utazás a hétvégén az utolsó dolog, amit szeretnék csinálni. Ezért a hétvégén árak alacsonyak képest hétköznap árak. Ezért, ha vásárol a jegyet, majd próbálja tervezze meg útvonalát körüli hétvégén.

Pick Up Your Car Rental első dolog reggel

Minél több korai könyvet egy taxit több az esélye, hogy a legalacsonyabb árat foglalkozik. Mint a repülőjegy, az autókölcsönző szolgáltatást is határolja a rendelkezésre álló autót a foglalás időpontjában. Így próbálja lefoglalni egy a lehető leghamarabb. Megy a legkisebb, kompakt útra, amely képes befogadni végig az összes holmiját. És ha valakinek volt olyan szerencséje, akkor is kaphat egy ingyenes frissítés ugyanazon az áron.

ELKERÜLJE A fröcsköl ÉTTERMEK

Míg kirándulás, megy a helyi motelek és az út menti fogadókban, hogy nézd meg, hogyan ízletes helyi ételeket, mint akkor mindig a legjobb ételeket vissza otthonába. Adj neki egy esélyt, hogy megkóstolja a helyi specialitás, helyi alapanyagokból készült, és a saját módján. Így lesz tisztában a konyhát tervez a különböző helyszíneken.

TÖBB ÉS BARGAIN

Ennek része az üzleti, a utazásszervezők gyakran megpróbálják eladni a túra csomag magas áron. Ne habozzon, hogy alkut. Minél többet alkudni a több az esélye, hogy tudod vágni a jobb foglalkozik. Ahogy itt eladni a termékeiket, és nincs útja, hogy elengedem. Ezért mindig próbálják visszafogni az említett ár és van minden esélye, hogy kapsz egy.

KISVÁROSI megvannak MEGLEPETÉSEK

A nagyvárosi városok költséges, mint a külvárosi területeken. Még több turisztikai célpontok az elővárosi és a kisebb városok. És az ára étkezés, szállás, utazás meglehetősen alacsony a kisebb városok képest metró városokban. Mégis, a kényelem mind egyformák. Ha azt tervezi, hogy vizsgálja meg ebben a szezonban, akkor valószínűleg az esélye, hogy többet tudjon meg a kultúra és öröksége különböző helyeken, akkor meg kell célozni a kis városok városnézésre, mivel ezek azok a helyek, ahol megtalálható ugyanaz. Bevásárlóközpontok, élményfürdők, gyorsétterem lánc éttermek jönnek és mennek, de öröksége van valami, ami továbbra is fenn évszázadokon.

PhiveKali – 2008

Az utolsó, de nem utolsósorban, mindig meg kell próbálni, hogy legyen egy útmutató magad, bár a vezetők hasznos, de nem annyira, mint ezek fizetős szolgáltatások. Ahelyett, hogy felfogad egy útmutató, akkor is keressen az interneten korábbi tájékoztatás a cél, hogy hamarosan felfedezni és időjárás, közlekedési szabályok stb, és sok más érintett dolgokat úgy, hogy meg tudná menteni néhány dollárt.

Bezárásához, nincs semmi rossz és szégyenletes, ha nincs meg a marék pénzt. Mi rossz van a tétovázás, amely megtiltja, hogy szálljon ki, és keveredik a csodálatos világ előtt várakoznak a küszöbön.

Szeretném megosztani a tapasztalataimat, a városok, és a történelem összefonódik, és együtt futnak a mai életmód. Szeret írni, szinte mindent kapcsolatos utazási és módot, például autókölcsönző tapasztalat, taxi bérlése és megannyi más.

Vélemény, hozzászólás?