3 legjobb módja, hogy fektessenek be a biztonságos utazást

Néha van, hogy pénzt takarítanak évekig, így az utazás álmaink. Amikor mi végre ott, mi inkább költeni a drága pénzt szórakoztató és benyomások, mint a fizető orvosi számláit vagy elveszett holmik kártérítést. E kedvéért, ez jobb, hogy némi beruházások előtt az utat, hogy elkerüljék sokkal nagyobb kiadások utána.

1. Vásároljon megbízható és jó minőségű felszerelés

Amikor elhagyja külföldön, úgy gondolja, a látás, hallás, ízlelés és a tapasztalás új kultúrát, és nem egy szakadt hátizsák és bőrkeményedések a lábad. Győződjön meg róla, hogy viseljen megfelelő ruhát és cipőt, vásárolni vagy kölcsönözni egy jó bőröndbe vagy hátizsák, esőkabát, napszemüveg, stb Ezek mind könnyebb és olcsóbb megvenni az otthoni város, majd külföldön. Ne hagyatkozzon a régi dolgokat kellett átélnie még egy út, mert lehet, hogy nem. És ez hatással lehet mind az utazási költségvetést és az egészségre.

2. utazási biztosítást kötni

Igen, már kutatott úticélt is, és igen, akkor mindig óvatos és megfontolt. De ez aligha megszünteti az esélye a Te vagy az útitárs betegedett meg az út során, a poggyász egyre késett, elveszett vagy ellopták, vagy bármi mást, amit nem is számítottak volna. Több tucat Ön utazások lehet tökéletes, de soha nem lehet tudni, hogy a következő egy nem igényel utasbiztosítás, így nem kockáztatják, és akkor köszönöm magát később erre.

Isaac Bowen – 2008

Választott a biztosítási kötvény nem, hogy fárasztó és nehéz, és a biztosítók folyamatosan fejlesztik saját honlapjukon, hogy azok könnyen követhető. Látogassa több utasbiztosítás honlapok, átlátni a politikai funkciók, hasonlítsa össze, hogy kérdéseket tegyenek fel, ha kételyei vannak, és vásárolni, amit Önnek a legjobb. Mint sok más területen, biztosítási szolgáltatók néha kedvezményt, hűségprogramok, versenyek és különleges ajánlatok, így valóban van esélye, hogy mentse az, hogy biztonságos.

Egy másik lehetőség, hogy érdekes lehet a felesleges lemondást. Például az utasbiztosítás kimondja érdemes eltölteni £ 50 rögzítésére a törött mobil eszköz, hogy ezt a kiadások kompenzálni. Miután megvásárolta ezt a kiterjesztést, akkor megszabadulni a határértéken és minden fillért kompenzálni, ha szükséges.

3. Győződjön meg arról, hogy az Internet hozzáférési külföldön

Manapság, a mobil alkalmazások és a különböző szolgáltatások segítenek mindenütt, és ez különösen értékes külföldön. Az utazás lesz sokkal jobb, ha a Google emlékezteti, az idő és a dátum a járat, navigációs alkalmazás megmutatja, mi az utak jobb lenne, ha elkerüljük és milyen vendégház jobb lenne, ha marad. Van annyi odakinn, hogy az életed boldogabb és könnyebb, így csak elérje és vigye.

Samuel Mann – 2010

Tervezze szeretne utazni is, beruházni rá bölcs, és az utazás biztonságos!

Még több hasznos információt országok vagy az utazás tippeket Globelink Nemzetközi blog – http://www.globelink.co.uk/articles esetén szükség van egy utazási biztosítást, ne habozzon, látogasson el a következő oldalra: https: // www. globelink.co.uk/wizard/step1.html

Abban az esetben, ha bármilyen kérdése vagy javaslata szívesen kapcsolatba ügyfélszolgálati bármikor.

Tervezze szeretne utazni is, és megszerezni a tisztességes utazási biztosítást Globelink Nemzetközi Utazási Biztosító utazni gondtalan.

Vélemény, hozzászólás?